Frigivelseskursus 13. og 14. juni 2015

Frigivelseskurset ledes af eksamineret Havkajakinstruktør Roberto Gallina, som er uddannet efter gældende retningslinjer på området. Kursets formål er, at medlemmer af THAK, efterfølgende kan færdes trygt i kystnært farvand på egen hånd, men som udgangspunkt anbefales det, at man specielt i starten, altid tager ud mindst to sammen. Kurset afsluttes med en lille ”eksamen”, hvor specielt redningsøvelserne skal demonstreres til godkendelse. Du bliver i løbet af kurset, IKKE ”færdiguddannet” havkajakroer (om man nogensinde bliver det?), men du vil lære det basale og vigtigste indenfor:
– ”Havkajakken som fartøj”.
– Skadesforebyggende roning.
– Diverse teknikker, for at optimere din roning og glæden ved kajaksporten.
– Redningsøvelser – både makker- og selvredninger.
– Og meget mere.

Det er meget vigtigt, at man selv tager ansvaret for, at vedligeholde det tillærte efter kurset. Ikke mindst redningsøvelserne. Det er for DIN og MIN sikkerhed!

Kursusdage:
HOLD A: 13. + 14. juni. Begge dage kl 9:00-12:30. Instruktører: Roberto

Et kursus strækker sig over ca 7 timer. Det er MEGET vigtigt, at man deltager i det fulde kursusforløb. OBS! Bemærk venligst starttidspunkterne. På det angivne tidspunkt skal man være OMKLÆDT og klar i Jollehavnen i Taarbæk. Kom MEGET gerne 15 min før og hjælp med at tage kajakker og udstyr frem.

Kurset koster 1000,- kr. Husk du skal være medlem inden du deltager i kurset. Der vil være 6-8 pladser åbne pr. kursus og de vil blive besat efter ”først-til-mølle” princippet. De plejer at være fyldte, så meld ind hurtigt, hvis du vil sikre dig. (hvis der kommer mere end 6 deltagere vil der være en hjælpeinstruktør

Betaling til THAK’s konto i Danske Bank 1000.- DKK
Reg. Nr.: 3186
Kontonummer: 3186178327

Udstyr og Beklædning mm: THAK stiller kajakker, pagajer, veste, redningsudstyr mv., til rådighed.
Det du skal medbringe er: Drikkedunk til VAND. Man bliver tørstig af timerne på (og i vandet) og din ydeevne falder drastisk ved væskemangel. På kurset medbringes desuden en lille madpakke, idet vi holder ca. 20 min hvil/undervisning på land.
Våddragt. Gerne fulddragt, som man bruger til surfing, svømning osv. Denne dragt er dog ikke den mest behagelige i det lange løb, pga. slid i armhulerne, men på kurset er den fin. Ellers benyttes de såkaldte Long Johns (ærmeløse).
Anorak eller lignende. Vinden kan være kold, når vi er våde.
Undertøj – uld eller lignende. Kan være rart at have på, specielt hvis man bruger Handsker i neopren eller andet hvis du har. Dette er dog ikke strengt nødvendigt i juni. Støvler/sko af neopren eller uldsokker. Fødderne kan blive meget kolde – også i juni.
Varmt tøj – generelt. Sørg for at have varmt tøj med – HUE er vigtigt til efter kurset. Vi er kolde og trætte efter turene i vandet. Det er absolut IKKE et overlevelseskursus i vand, men vi skal i og lege mindst 30 min pr gang til slut på kursusdagen. På weekendkurset dog lidt længere. Det er dog vigtigt at understrege, man selvfølgelig ikke opholder sig i vandet ret længe af gangen.

Tilmelding:
Foretages til roberto@rober2.dk
Yderligere kontaktinformation;
Roberto roberto@rober2.dk eller på tlf. 20212197
Vi ses på vandet!!